Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

ESZTER

Azért jelentkeztem, mert nagyon tetszik, ahogy Viki meglátja mindenkiben azt a valami apró kis váratlan szépséget, amitől egyedi és különleges. Ezzel utat mutat abban, hogy hogyan merjen mindenki önmaga lenni.

PALOMA

Én mindig az a lány szerettem volna lenni, aki nem keresi a feltűnést, nem hivalkodó, csendben teszi a dolgát, de mégis nyomot hagy másokban. A ruhákban is ezt tartom szem előtt – törekszem az egyszerűségre, de azért keresem az apró részletekben megbújó titkokat. Viki kollekciói valahol ugyanezt jelentik nekem, ezért büszke vagyok rá, hogy éppen én viselhettem ezt a klasszikus oversize fehér inget, ami a tárgyalóasztaltól a tengerparti nyaralásig minden nő gardróbjában alapdarab lehetne.

CSENGE

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ez a szép, napszínű ruha az én nevemet viseli. A nyár, tengerpart, napsütés, maga az Élet jut róla eszembe. Amikor jelentkeztem a projektre az járt a fejemben, hogy szeretném a nőiességemet ünnepelni azzal, hogy teljesen természetes valómban kamera elé állok. Szeretném hirdetni a közösségi felületeken is azt, hogy merjünk önmagunk lenni és bízzunk magunkban, mert az már egy folyamat eredménye, amikor azt merem mondani, hogy “képes vagyok rá, érek ennyit”.....és nekem ez a projekt abszolút ezt az üzenetet hordozza. Viki értéket látott abban, hogy megmutassa a lányok “igazi” arcát, és ebben látom én is az értéket.

MANA

Már első ránézésre is úgy tűnt, Viki leginkább az “egyszerű de nagyszerű” vonalat képviseli munkájával, mely a fiatal anyukáknak és a tiniknek is egyaránt kedvező! Viki nyári kollekciójából a legkülönlegesebb színvilággal rendelkező ruhát képviselem, és úgy érzem, ezzel a darabbal a másságot és a különlegességet egyaránt népszerüsítjük! Köszönöm Vikinek és az egész csapatnak hogy én is részese lehettem ennek a munkának!

FRUZSINA

Őszintén nem számítottam arra, hogy Viki beválogat a nyári kollekció modelljei közé, de borzasztó boldog voltam, amikor megtudtam a hírt! Teljesen az én világom az összes eddigi kollekciója. Letisztult, bármivel kombinálható, mégis elképesztően különleges. Mindig ezeket a darabokat keresem én is. Megtiszteltetés volt számomra, hogy viselhettem. KÖSZÖNÖM!

KATA

Viki munkásságát évek óta követem, így számomra hatalmas megtiszteltetés volt, hogy engem választott. A ruháiban a legjobban azt szeretem, hogy gond nélkül be tudom illeszteni őket a gardróbomba, hiszen tényleg mindenhez passzolnak, a hétköznapitól az elegánsig, arról nem is beszélve, hogy pazar minőségű anyagokból készülnek! Számomra még az is rendkívül vonzó, hogy Viki hétköznapi lányokkal mutatja be a ruhadarabokat, így is sugallva, hogy azok ízig-vérig nőknek lettek tervezve. Maga a fotózás hatalmas élmény volt, nagyon sokat magabiztosságot adott az, hogy Nadival az első pillanattól kezdve kedvességet és bizalmat árasztottak magukból. Minden percét imádtam!

DÓRA

Minden lánynak van a szekrényében kis fekete ruha. Viki egy igazi klasszikust alkotott szerintem, nekem azonnal a kedvencem lett a hátán lévő kivágással, az elegáns, de hétköznapra is jó hangulatával. Számomra ez egy tökéletes darab ahhoz, hogy a mindennapokba csempésszek egy kis szépséget, finomságot.

NIKOLETT

5 éve dolgozom egy szofterfejlesztő cégnél - ahol kevéssé számít a nőies megjelenés😅 De számomra így is fontos, hogy stílusosan öltözködjek a mindennapokban. Nem másoknak öltözöm, hanem magamnak.

DORINA

Vikihez hasonlóan én is egy igazi pörgős 21. századi lány vagyok. Ezért is tudtam egyből, hogy jelentkeznem kell erre a felhívásra. A márka üzenete pedig mintha nekem szólna: nőies, csinos és könnyen variálható darabok, amik kihangsúlyozzák a mindenkiben ott lapuló Audrey Hepburnt. A fotózás hangulata teljesen magával ragadott, szívem szerint az összes ruhát felpróbáltam volna.

ANNA

Színésznőként dolgozom, de nagy álmom volt kipróbálni magam modellként. 16 éves korom óta megjártam több modellügynökséget is, de hiába vagyok 180 cm magas, 60centis derékbőséggel, mégis mindig fogyásra bíztattak... Szerettem volna bizonyítani, hogy ez a rendszer nem normális!

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék