Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

ABOUT THE BRAND

VIKTORIABOLLA

Az 11ground lifestyle blog vezetése mellett kanyarodtam vissza ahhoz a gyerekkori álmomhoz, hogy ruhákat tervezzek. Mégpedig olyan ruhákat, amelyek minket, hétköznapi modern nőket, önbizalommal és öntudattal árasztanak el. Hiszem, hogy a jól megválasztott alapdarabok a legnagyobb kincsei minden stílusos nő ruhatárának. Így az én szerelem projektem, azaz a VIKTORIABOLLA márka célja pontosan ez, hogy ezeket a minőségi alapdarabokat biztosítsam számotokra, amikben emelt fővel meghódíthatjátok az egész világot!

2018

Novemberében indítottam el a webshopomat, ami hamar túlszárnyalta minden elképzelésem.

2019

Szeptemberében nyitottam meg a showroomomat, ahol végre személyesen is találkozhattunk és akár az utcáról betérve is nézelődhettek!

2020

Szeptemberében - a szezonális kollekciók mellett - elindítottam a mostani VB Essentials kollekció elődjét, amely egy állandó kollekcióvá nőtte ki magát és amiben minőségi basic darabokat találtok!

2021

Tavaszára pedig már odáig nőtt a márka, hogy egy öt fős csapat munkálkodik a háttérben!

2022

Év elején beköltöztünk az első önálló irodánkba, ahol a korábbinál jóval nagyobb tér áll a rendelkezésünkre, mind raktározásra, mind napi feladatok elvégzésére. 

2023

A showroom teljes átalakításon esett át az év elején, megszépült és a korábbi iroda/showroom státuszát upgradeltük és innentől üzletként funkciónál a továbbiakban. Köszönhetően annak, hogy előző évben az iroda 100%-ban át tudta venni a korábbi ügyintézéssel kapcsolatos feladatokat. 

A kulisszák mögött

Ismerd meg Viktóriát

Ismerd meg az inspirációt a márka mögött

Álomból valóság

A mai világban ömlik ránk a tökéletesség - mind elvárásban, mind hamis példaképekben. Rengeteg ruhamárka épül az irreális, hideg, prototípus szerű nőkre. Én a valódiságban, az értékek képviselésében, a tökéletlen tökéletességben hiszek. Abban, hogy mindenkiben ott van az a valami, amitől Ő pont azért gyönyörű. Éppen emiatt a VIKTORIABOLLA márka indulásának nulladik pontján döntöttem el, hogy én ebben más szeretnék lenni. Nálam nincsenek profi modellek, csak valódi, hétköznapi, vagány nők. Ők jelentik számomra az inspirációt. A küzdelmeik, az álmaik, a bátorságuk, a kedvességük, a nevetésük, a nézésük és a személyiségük. Pont ezért nem csak prezentálják az egyes ruhadarabokat, hanem azokat élettel és a történetükkel töltik meg.

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék