Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

Vásárolj első alkalommal 10% kedvezménnyel a MYFIRSTVB10 kóddal!

KONTAKT

VIKTORIABOLLA SHOWROOM

BUDAPEST

1024 Budapest Keleti Károly utca 17.

+36709059224

Térkép

 

Nyitvatartás:

Kedd: 12.00-18.00

Szerda: 12.00-18.00

Csütörtök: 12.00-18.00

Péntek: 12.00-18.00

Join Our Newsletter

Hírlevél

Iratkozz fel!

Csatlakozz a VB lányok táborához és iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj mindenről és speciális kedvezményekhez juthass!

SZÁLLÍTÁS

MENNYI IDŐ ALATT ÉRKEZIK MEG A RENDELÉSEM?

Fizetéstől számítva általában 3-4 napon alatt érkezik meg Magyarország területén belül a csomagod! Ez alól a kollekciók indulása utáni 1 hét kivétel, ilyenkor a nagy mennyiségű rendelés miatt, a csomagok kiszállítása több időt vehet igénybe! A csomagokat a GLS szállítja házhoz, így a feladást követően általában 24 órán belül Nálad lesz a rendelésed - Magyarország területén belül!

MENNYIBE KERÜL A POSTAKÖLTSÉG ÉS KIVEL SZÁLLÍTOTOK?

GLS futárszolgálattal küldjük a csomagokat. Magyarországon belül egységesen 1900 forint a szállítási költség, 60.000 Ft értékű vásárlás esetén pedig ingyenes. Külföldi szállítás esetén jelenleg Európán belül mindenhova szállítunk, azonban sokszor a GLS partnercége viszi a külföldi csomagokat. A díjazás országonként ez esetben eltérő. Szomszédos országokba 3500 Ft, azon túl 4500 és 7500 Ft között mozog a szállítás díja.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL RENDELTEM. MIKOR ÉS HOVA MEHETEK A CSOMAGOMÉRT?

A személyes átvételre a showroomban vagy Keszthelyen az irodában van lehetőséged, nyitvatartási időben, a rendelés leadásának napjától számított általában 3. naptól. De, amint csomagod összekészítettük, a rendszer automatikus emailben értesít!

A rendelésed átvételére vagy a rendeléstől való elállásra 14 napod van. Amennyiben nem veszed át időben a rendelésed, úgy 14 nap után a rendelésed töröljük és a rendelés összegét kupon formában emailben juttatjuk el Neked.

A showroom címe: Budapest 1024 Keleti Károly utca 17 utcafront
Showroom nyitvatartás:
Csütörtök: 12.00-18.00
Péntek: 12.00-18.00
Szombat: 12.00-18.00
Vasárnap, Hétfő, Kedd, Szerda: ZÁRVA

Keszthelyen történő átvételkor emailben egyeztetünk, hogy mikor tudsz jönni a csomagodért.

VISSZAKÜLDÉS / CSERE

MENNYI IDEIG KÜLDHETEM VISSZA A RENDELÉSEM?

Házhozszállítás esetén átvételtől számítva 14 napod van a termék visszaküldésére, melyet minden esetben kérünk, hogy az info@viktoriabolla.com címen jelezz először.


Személyes átvétel esetén az emailes átvételi értesítőtől számítva 14 napod van a rendeléstől elállni vagy azt visszaküldeni. A showroomban lehetőséged van a megrendelt ruhadarabot azonnal felpróbálni, átnézni, így akár ott helyben is kérhetsz cserét vagy elállhatsz a vásárlástól.

MILYEN MÓDON KÜLDHETEM VISSZA A TERMÉKET, AMI NEM LETT JÓ?

A terméket visszaküldheted az iroda címére: VIKTORIABOLLA iroda / Keszthely 8360 Lovassy út 7b 1.emelet vagy, ha nem szeretnél postaköltséget fizetni, személyesen is visszahozhatod a showroomba: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 17 utcafront). De kérünk először mindenképp emailben jelezd felénk a visszaküldés tényét és módját.

MELYIK FUTÁRSZOLGÁLATOT AJÁNLJÁTOK?

Az irodában csak munkaidőben tudjuk átvenni a visszaküldött csomagokat, így tapasztalatok alapján a GLS csomagjai érkeznek meg zökkenőmentesen.

MILYEN OPCIÓK KÖZÜL VÁLASZTHATOK A TERMÉK ÁRÁNAK VISSZAFIZETÉSÉRE?

Ez csak rajtad múlik! A termék árát akár kupon, akár teljes visszatérítés módján is megkaphatod. A szállítási díjat nem térítjük vissza, csak a termék árát. A visszatérítés banki feldolgozásának ideje 5-10 nap.

VAN LEHETŐSÉGEM MÉRET CSERÉRE?

Sajnos a méret cserét nem tudjuk garantálni. Amennyiben méretet szeretnél cserélni, személyesen a showroomban szívesen segítünk nyitvatartási időben. Online rendelés esetén pedig kérünk, hogy küldd vissza nekünk azt a terméket, ami nem lett jó, ennek az árát visszatérítjük Neked - és adj le egy új megrendelést a helyes méretre.

MILYEN ÁLLAPOTBAN KÜLDHETEM VISSZA A TERMÉKET?

Csak olyan ruhákat tudunk visszavenni, ami tökéletes állapotban van, semmilyen címke nem lett róla eltávolítva és nem volt hordva vagy mosva, nem érte semmilyen baleset próbálás közben.
Amennyiben a visszaküldött termék állapota nem felel meg a fent leírtaknak, a terméket felveheted a showroomban nyitvatartási időben vagy sajnos csak ismételt szállítási költség ellenében tudjuk neked újra kiküldeni.

VAN LEHETŐSÉGEM ARRA, HOGY TI KÜLDJETEK FUTÁRT A VISSZAKÜLDENI KÍVÁNT RUHÁÉRT?

Természetesen! Nagyon szívesen megkönnyítjük neked ezzel a visszaküldés lehetőségét. Csak írj nekünk egy emailt az info@viktoriabolla.com -ra, mi pedig már intézzük is! A futár az emailben egyeztetett időpontban és helyen felveszi a csomagot, a szállítás díját (1900 Ft) pedig a visszautalandó összegből vonjuk le.

FIZETÉS

MILYEN MÓDON TUDOK FIZETNI?

Jelenleg a weboldalon négy fizetési lehetőség elérhető: bankkártyás, átutalásos, készpénzes és utánvétes. A bankártyás fizetés a Stripe felületén keresztül működik, mely teljesen biztonságos és nagyon könnyű kezelni! Utánvétes fizetésnél pedig a GLS futárnál tudsz a csomag átvételekor fizetni - ennek a felára 490 Ft. Mind az utalásos, mind a készpénzes fizetés ingyenes.

ELŐRENDELÉS

MENNYI IDŐT KELL VÁRNI AZ ELŐRENDELÉSEK ESETÉN A CSOMAGOMRA?

Amennyiben a kosaradban olyan termék volt, amit előrendelésre gyártunk, úgy a teljes rendelésed egy időpontban kerül kiszállításra. Az előrendelhető termékeket a fizetéstől számított 3-4 héten belül gyártjuk. Amint megérkezik hozzánk az elkészült ruhadarab, azonnal értesítünk és küldjük Neked!

MILYEN SORRENDBEN KERÜLNEK KIKÜLDÉSRE AZ ELŐRENDELÉSEK?

Mindig nagyon figyelünk arra, hogy a rendeléseket beérkezési sorrendben küldjük ki, azonban előrendelésknél előfordulhat, hogy bizonyos termékekből nagyobb mennyiséget kell készítenünk, így azoknak a gyártási ideje hosszabb lehet.

PROUD MEMBER KUPON

MI AZ PROUD MEMBER TÖRZSVÁSÁRLÓI KUPON?

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy egyre nagyobb tábor tartozik a törzsvásárlóink közé, amit természetesen szeretnénk külön jutalmazni! Ezért az első leadott rendelésed mellé érkezik egy törzsvásárlói kupon kártya, melyre 10 db matricát tudsz gyűjteni. Minden teljes áru rendelés mellé küldünk egy darab matricát. Ha megtöltöd 10 matricával a kártyádat, bármit választhatsz a VB Essentials kollekció aktuálisan elérhető darabjai közül.

HOGYAN VÁLTHATOM BE A KUPONT, HA ÖSSZEGYŰLT A 10 MATRICA?

A kuponodat akár személyesen, akár emailes egyeztetést követően beválthatod. Minden esetben a kártyán található egyedi kód alapján fogjuk tudni azonosítani. Minden kupon egyszer váltható be. A kupon nem átruházható és csak az adott személy rendelései után kapott matricákkal felhasználható.

MIRE VÁLTHATOM BE A KUPONOMAT?

A VB Essentials bizonyos termékeire beváltható a kupon, ami adott időpontban készleten van. A választható VB Essentials termékek között itt tudsz nézelődni: VB ESSENTIALS

AJÁNDÉKUTALVÁNY

TUDOK VÁSÁROLNI AJÁNDÉKUTALVÁNYT?

Persze! Akár a weboldalon keresztül a VBTHINGS fül alatt, akár személyesen a showroomba betérve is beszerezheted!

HOGYAN TUDOM BEVÁLTANI AZ AJÁNDÉK KUPONOMAT?

Akár személyesen, akár rendelés leadásakor a weboldalon keresztül. Kupon beváltásra csak rendeléskor van lehetőség, utólag nem tudjuk a kupon árát visszatéríteni a rendelés összegéből!

EGYÉB

EGYEDI RENDELÉSEKET (MÉRETEKET, FAZONOKAT) VAN LEHETŐSÉGEM RENDELNI?

Sajnos jelenleg nem áll módunkban egyedi rendeléseket készíteni, csak a webshopon megtalálható termékeket és méreteket tudjuk elkészíteni.

HOL KÉSZÜLNEK A RUHÁK?

Minden ruhadarabunk teljes egészében Magyarországon készül és az alapanyagokat is itthon szerezzük be.

HA AJÁNDÉKBA VÁSÁROLOK, VAN LEHETŐSÉGEM SZEMÉLYES ÜZENETET KÜLDENI RAJTATOK KERESZTÜL?

Természetesen! Minden alkalommal nagyon szívesen segítünk ebben. Az üzenetet a megjegyzés rovatban tudod megadni!

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

GYORS & KÖNNYŰ VÁSÁRLÁS

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 600 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék