Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

 A VIKTORIABOLLA BEAUTY megálmodásával egy olyan szépségszalon létrehozása volt a célunk, ahol a már megalapozott VIKTORIABOLLA szemléletmód alapján, a filózófiánkkal teljes mértékben azonosulni tudó, minőségi szolgáltatók kezei között szépülhetsz. 

A szalon közvetlenül a vadonatúj BOUTIQUE mellett helyezkedik el és kialakítása közben kifejezetten szempont volt számunkra, hogy mind kinézetben, mind szolgáltatásokban ugyanabban a színvonalban legyen részed, akár egy új ruhára, akár egy gyönyörű új frizurára vagy ápolt körmökre vágysz. 

Tudjuk, hogy a szépség belülről fakad, így egy igazán barátságos, megnyugtató, ugyanakkor letisztult és igazán különleges környezetben várunk. Nincs két ugyanolyan ember, így nincs két ugyanolyan haj sem - hiszünk abban, hogy mindenki egyedi és eszerint is kezeljük. Nálunk nem futószalag módszer alapján készülnek a frizurák, hanem abban segítünk, hogy önmagad legjobb verziójává válhass. 

Szalonunkban fodrászaink kizárólag OWAY termékekkel dolgoznak, melyek a Bologna környéki dombok között működő ORTOFFICINA farmon helyi feldolgozású növényekből, virágokból, gyógynövényekből és illatanyagokból készülnek. 

Az OWAY termékek biodinamikus gazdálkodás módszerével készülnek – ami a legegészségesebb és a legtisztább módszer, vegyi anyagok használata nélkül – hogy tiszta, extra hatékony illóolajakat, hidrolátokat és kivonatokat nyerjen.

OWAY készítményeket kizárólag üveg és alumínium csomagolásba helyezik, ami megfelelő védelmet nyújt, és teljes egészében újrahasznosítható.

100%Organikus hajápolás
0 Ökológiai lábnyom
Biodinamikus összetevők
Fenntartható fejlődés
100% Vegán

 

ISMERD MEG A CSAPATOT

GYURICS K OLIVÉR / FODRÁSZ

Legjobban azt szeretem a munkámban, hogy olyan embereket ismerek meg, akikkel lehet soha nem kerülnék egy társaságba, illetve, hogy a legtöbb munkafolyamatnak hamar meglátszik az eredménye. A vendégek instant boldogsága, bár közhelyesen hangzik, de nagyon sokat tud adni a napomhoz.”

Kedvenc szolgáltatás : hajvágás/ ápolások

Kedvenc motto: minden fejlődés a komfortzónán kívül történik

Legjobb tanács, amit kaptam: légy türelmes magadhoz

Legjobb tulajdonságom: érdekelnek az emberek

Három szó, ami jellemez: Pontosság, empátia, tudatosság

 

LUBICS KRISZTIÁN / MESTERFODRÁSZ

A “szépség” mindig is fontos volt számomra. Szeretek alkotni. Akkor vagyok elégedett, ha a munkám végeredménye esztétikus, harmonikus.

Kedvenc szolgáltatás: Egy, a vendéggel közösen kitalált, “ez állna a legjobban” forma vágás.

Kedvenc mottó: Aki belül szép, az kívül is szép

Legjobb tanács, amit valaha kaptam: Légy önmagad! 

Amire a legbüszkébb vagyok: A mesterdiplomám, valamint, hogy mindenben törekszem mindig a legjobbra.

Három szó, ami jellemez: Kitartó, segítőkész, bátor

 

 ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék