Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

"Nem vagyok divatmágnás

csak egy egyszerű hétköznapi nő

telis-tele álmokkal."

 

 

kopogós cipő

PÖRGŐS SZOKNYA

Már egészen kicsi gyerekként is határozott elképzelésem volt a divatról. Anyukám 'kopogós' cipőjét és a kedvenc pörgős szoknyámat kellett vinni az óvodába. Amikor azt viseltem, elhittem, hogy én vagyok a legcsinosabb ember a világon. Ez az érzés az alapja annak, amiből a VB márka született: hogy olyan ruhákat készítsek, amik képesek segíteni abban, hogy önmagunk legjobb verziójává válhassunk és elhiggyük: miénk a világ!


ÚT & IHLET

& küldetés

Nagyon meghatározó számomra az édesanyámtól kapott és tanult életszemlélet. Az, ahogyan mindenkiben meglátja a jót. Tizenévesen rendszeresen azzal töltöttem a villamoson utazás közben az időmet, hogy figyeltem a nőket: Vajon boldogok-e? Vajon jól érzik magukat a bőrükben? Ha igen, miből látszik? Ha nem, vajon mitől lenne jobb nekik? Később ez a fajta érdeklődés vitt tovább az 11GROUND blog megalapítására, melyben barátnőimmel divattal, szépségápolással és az életünk különböző fordulópontjaival kapcsolatos témákat kutattunk és írtunk. Folyamatosan kísérleteztem saját stílusom és látásmódom kialakításán. Egyrészről divattörténelmet, művészetmenedzsmentet és rajzolni tanultam, másrészről divatbemutatókra jártam, a fotózással kísérleteztem - mind a kamera előtt, mind mögött - és designer együttműködéseket bonyolítottam le. Ezek az élmények és tapasztalások mind segítettek abban, hogy megtaláljam az utam. 2022-ben pedig egy nagy álmom valósult meg azzal, hogy az IFA Paris egyetemen a FASHION STUDIO képzést elvégezhettem.

 

álomból

VALÓSÁG

2018 novemberében megszületett a VIKTORIABOLLA márka, mely gyermekkori álmomnak a beteljesülésének kezdete volt. A kollekciók tervezésének folyamatában igyekszem kitalálni és megvalósítani a modernkori hétköznapi nők álom gardróbjának alapdarabjait. Mégpedig olyan ruhákat, amik önbizalommal és öntudattal árasztanak majd el. Hiszem, hogy a jól megválasztott alapdarabok a legnagyobb kincsei minden stílusos nő ruhatárának és hogy az általam tervezett ruhadarabok segíteni tudnak megtalálni és kiemelni mindenkinek a saját stílusát! Hogy aztán ezeket viselve emelt fővel meghódíthassák az egész világot!

 

inspiráció

& FILOZÓFIA

A mai világban ömlik ránk a tökéletesség - mind elvárásban, mind hamis példaképekben. Rengeteg ruhamárka épül az irreális, hideg, prototípus szerű nőkre. Én a valódiságban, az értékek képviselésében, a tökéletlen tökéletességben hiszek. Abban, hogy mindenkiben ott van az a valami, amitől Ő pont azért gyönyörű. Éppen emiatt a VIKTORIABOLLA márka indulásának nulladik pontján döntöttem el, hogy én ebben más szeretnék lenni. Nálam nincsenek profi modellek, csak valódi, hétköznapi, vagány nők. Ők jelentik számomra az inspirációt. A küzdelmeik, az álmaik, a bátorságuk, a kedvességük, a nevetésük, a nézésük és a személyiségük. Pont ezért nem csak prezentálják az egyes ruhadarabokat, hanem azokat élettel és a történetükkel töltik meg.

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék