Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

A kezdetek óta kiemelt fontossággal bír számunkra a környezettudatos magatartás és hogy mind magánemberként, mind vállalati szinten is megtegyük a tőlünk telhető legtöbbet annak érdekében, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat. Nem elégszünk meg a minimummal, hanem napról napra igyekszünk fejlődni ezen a területen. Mutatjuk is, hogy hogyan:

CSOMAGOLÁS

Mind az online rendelésekkor, mind a személyes átvételeknél, csak és kizárólag 100%-ban papír alapú csomagolóanyagokat használunk. A ruhákat selyempapírba csomagoljuk, a számlákat nyomtatás nélkül, emailben küldjük, a futárnak pedig vagy speciális papír alapú futárzacskóban vagy dobozban adjuk át az online rendeléseket. Matricáink, üdvözlőkártyáink, ajándék kuponjaink és ragasztószalagjaink is 100% papírból készültek. A saját belső csomagküldésünkre is ugyanez igaz - teljes mértékben műanyagmentesek vagyunk!

A MEGFELELŐ MENNYISÉG

Minden kollekció gyártásánál és utángyártásánál hatalmas hangsúlyt fektetünk a pont tökéletes mennyiség eltalálására. Mindenképp szeretnénk elkerülni a termékek túlhalmozását - ezért minden ruhából annyit igyekszünk gyártani, amit el is tudunk adni. Éppen ezért fordul elő sokszor, hogy a best-seller termékek hamar kifogynak és utána heteket kell rájuk várni. De mindig igyekszünk ezekre gyorsan reagálni és az igényeknek megfelelően teljesíteni.

100% MAGYARORSZÁGI GYÁRTÁS

A márka összes terméke 100%-ban Magyarországon kerül gyártásra és kiemelten figyelünk arra, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsuk. Az alvállalkozóinknál pedig szorosan monitorozzuk a munka minőségét és hiszünk abban, hogy a jó munkának időre, odafigyelésre és színvonalas bérezésre van szüksége.

VB SHOPPEREK

2 féle, 100%-ban lenvászonból készült táskáink is folyamatosan elérhetőek, melyek szintén azt a célt szolgálják, hogy hű társaitokká váljanak a környezettudatos mindennapokban.
Mi a nagybevásárlásoktól elkezdve, a játszóterezésen és kisebb utazásokon át már mind-mind teszteltük őket és jelentjük szuper célt szolgálnak!
Mint a ruháknál, itt is arra törekedtünk, hogy időtálló terméket tervezzünk, melyeket évekkel később is szívesen vesz elő az ember. Valamint a legfontosabb az volt, hogy szuper teherbírású legyen, így kiváltsa a műanyag zacskók használatát.

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS

Abszolút minimumnak tartjuk a mai világban, hogy a hulladékot szelektíven gyűjtjük, de erre mi is rendkívül nagy figyelmet fordítunk. Ráadásul arra is figyelünk, hogy az legyen csak leselejtezve, aminek tényleg már a kukában a helye. Így például a belső csomagküldésekkor a karton dobozokat több alkalommal is újrahasználjuk.

HAZAI ALVÁLLALKOZÓK

Legyen szó akár a csomagolóanyagok, akár az anyagok, akár a címkék beszerzéséről, minden alapanyagunkat hazai vállalkozóktól vesszük és ezzel az ő munkájukat támogatjuk. A gyártási folyamat során is, csak hazai vállalkozókkal dolgozunk együtt.

TERVEK ÉS CÉLOK

Célunk, hogy a következő időszakban több környezetbarát anyagot használjunk a ruhák gyártása folyamán és újrahasznosított anyagok is bekerüljenek a kínálatunkba.

Hiszünk abban, hogy minden lépés számít és hogy folyamatosan fejleszteni érdemes magunkat. A nap végén ugyanis ezek a dolgok mind összeadódnak és rengeteget számítanak hosszútávon!

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék