Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN

 

KONZULTÁCIÓ

Ha nem voltál még nálunk és hajszínváltoztatást igényló szolgáltatást szeretnél, első körben mindenképp szükséges egy konzultációs időpontot foglalnod. A konzultáció díjmentes, azonban foglalóhoz kötött. A foglaló összege a közösen egyezetett szolgáltatás árából kerül levonásra.

 

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezni Online tudsz az oldal tetején található linkre kattintva vagy munkatársaink elérhetőségein keresztül a CSAPAT oldalon feltüntett lehetőségek valamelyikén.

 

FOGLALÓ

Időpontfoglalás esetén foglalót kérünk el vendégeinktől. A foglaló kifizetésére 24 óra áll rendelkezésedre. A kifizetett foglaló összege természetesen fizetéskor levonásra kerül a szolgáltatás árából. A foglaló abban az esetben jár vissza, ha az időpont előtt 2 munkanappal előbb megtörténik a lemondás vagy időpont módosítás.

 

SZABAD IDŐPONT

Amennyiben elérhető, 24 órán belüli időpontra is tudsz online vagy telefonon foglalást leadni -de kérünk minden esetben várd meg a visszaigazoló emailt, hogy munkatársunk elfogadta a bejelentkezésed.Az ilyen last-minute foglalások esetén foglaló fizetése nem szükséges.

 

KÉSÉS

Mivel időpontjaink a szolgáltatásoknak megfelelő ütemezéssel vannak megszabva, így a munkaidőbe maximum 10 perc késés fér bele. Amennyiben ennél többet késel, a munkatársunk rugalmasságára van bízva mit tud megvalósítani az előre egyeztetett szolgáltatásból - azonban a megbeszélt szolgáltatás teljes árát kell kifizetned.

Ha munkatársunk késne az időpontról több, mint 10 percet, annyi kedvezményt kapsz, amennyit várnod kellett rá.

 

LEMONDÁS

Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a helyszínen, kérjük időben jelezd felénk! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges (e-mailben vagy online a visszaigazoló emailben található linkre kattintva) figyelembe véve a nyitva tartást.

 

GARANCIA

Számunkra fontos, hogy elégedetten távozz. Ha bármilyen okból ez nem így történne, a szolgáltatás napjától számítva 7 napig van lehetőséged kifogást jelezni felénk a vbbeauty@viktoriabolla.com email címen keresztül vagy instagramon a @beauty.viktoriabolla oldalnak küldött DM üzenetben.

 

ÁRLISTA

Hajfestéssel, illetve hajszínváltoztatással kapcsolatos áraink tájékoztató jellegűek. A pontos ár függ a munkafolyamat időtartamától, haj hosszától és a felhasznált alapanyagok mennyiségétől.

 

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék