Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

FINAL SALE IS HERE

A KULISSZÁK MÖGÖTT

Üdv a színfalak mögött, ahol most betekintést nyerhetsz, hogy hogyan és milyen elvek alapján készülnek a VB darabok! Minden egyes kollekciót megelőzően őrült hajtásban és izgalomban dolgozunk azon, hogy a legújabb kedvenc ruhadarabjaidat megálmodjuk és elkészítsük.

 

"Hiszek a csapatmunkában, a női energiában és abban, hogy együtt, egymást erősítve, csodás dolgokra vagyunk képesek."

 

A NULLADIK LÉPÉS

A tervezési folyamat kiinduló pontja az inspiráció. A ruháim többségét nem elvont fogalmak, mint a természet vagy az állatvilág inspirálta, hanem a valódi nők: akik elsétálnak mellettem az utcákon, akiket a filmekben látok, akiket barátoknak nevezhetek vagy akiről egy könyvben olvastam. Ezt kötöm össze a fejemben olyan életképekkel és ruhákkal, amikre úgy érzem az én "hősnőimnek" szükségük lenne az álom gardróbjukban.

ALAPDARABOK EGY KIS CSAVARRAL

A hétköznapi modern hercegnő kifejezés lehet első hallásra nagyon habos-babosnak hangzik, de a szlogen valódi mondandója: mindannyian tündérmeséken nőttünk fel, alapvetően hiszünk az élet szépségében és most, felnőtt korunkban igyekszünk megküzdeni a modern élet kihívásaival, mindezt úgy, hogy közben olyan ruhákat hordunk, ami azon túl, hogy jól néz ki, erőt és magabiztosságot ad nekünk. Pont ezért a fő motivációm a márka megalapítására az volt, hogy olyan ruhadarabokat készítsek, amik mind anyagminőségben, mind modellezésben és varrásban prémium minőséget képviselnek, de árban opciót adjanak arra, hogy fast fashion márkák helyett, designer darabokat vásárolhasson bárki.

 

A VB STÍLUS

Az alapdarabok egy kis csavarral szlogen pont a saját öltözködési stílusom jellemzéséből született, így azt mondhatom, hogy a márka minden egyes ruhadarabja tökéletesen tükrözi az én személyes stílusomat. Szeretem keverni a nőies sziluetteket vagány, extrémebb darabokkal - így a VB ruhák között is minden egyes darabban van egy kis apró csavar, amitől végeredményben nőies, vagány és letisztult stílust kapnak.

 

A TÖKÉLETES FAZON

Minden egyes ruhadarab, amely a kollekció részét képviseli, egy hosszas tervezési, majd kivitelezési folyamaton megy keresztül. Mind az anyag választásánál, mind a modellezésnél több körön keresztül vizsgáljuk és ellenőrizzük, hogy az elkészült végleges mintadarab pontosan olyan legyen a valóságban is, mint ahogy azt én a fejemben megálmodtam.

 

NŐI ENERGIA

Hiszek abban, hogy bármilyen tárgyon érezhető és hat is ránk, hogy azt milyen körülmények között, kik és milyen érzésekkel készítették. Pontosan emiatt kiemelten fontos számomra, hogy bárki, aki a ruhák elkészítésében vagy körülöttük lévő munkálatokban részt vesz, egy megbecsült tagjának érezze magát a csapatnak. Bár nem volt kritérium, mégis úgy alakult, hogy a márkám teljes munkaerő bázisát nők tesszük ki, ráadásul nem is akármilyen nők. Számomra alapvető fontossággal bír a kedves természet, az empátia és az elhivatottság. A csapatom pedig pontosan ez alapján választottam meg. Így a ruhákba csupa jó energia kerül.

 

KÉZZEL KÉSZÍTETT

SZÍVVEL-LÉLEKKEL

Az anyagok beszerzésénél két fő kritériumot tartok szem előtt: a tökéletes minőséget és a kényelmes hordhatóságot. Fontos számomra, hogy a ruha viseléskor előnyös és kényelmes legyen, ugyanakkor az is, hogy a tizedik mosás után is pont olyan legyen, mintha aznap viselnéd először. Ezért minden ruha precíz pontossággal és kézzel készül Magyarországon, melyek gyártásában olyan varrónők és szabászok vesznek részt, akik több tíz éves múlttal rendelkeznek a szakmában.

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék