Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

LÉVAI CSENGE

IG: @_csengi
Nagyon tetszik, hogy hétköznapi lányokon láthatjuk a ruhákat, mert bár magas vagyok, és vékony, a sportos alkatom miatt a mai napig gyakran megkapom, hogy nem vagyok nőies, és úgy éreztem, ha valahol van esély arra, hogy emögé lássanak, az itt lesz. Nagyon örülök, hogy ezzel másoknak is erőt adhat, ha nemcsak a tökéleteset látják elfogadhatónak.

BARTAL ZSÓFIA

IG: @zsofibartal
Londonban élek, és zenészként dolgozom, fuvolista vagyok.  Szerettem volna magam egyszer kipróbálni egy ilyen fotózáson, nagyon kíváncsi voltam, milyen modellként egy adott ruhát bemutatni.  Nagyon jól éreztem magam a rólam elnevezett ruhában, tetszett, hogy modern, de mégis a 20-as évek hangulatát hozza vissza, az anyagáért meg külön odavagyok!

BESZE BORBÁLA

IG: @boriblanka
A márkát sok-sok keresgélés után egy barátnőm ajánlására kezdtem el követni 2021 nyarán, és azóta lelkes viselője vagyok az egyes daraboknak. A korábbi kollekciók képei, werk fotói és videói is nagyon tetszettek, szerettem volna részese lenni ennek a csapatnak, biztos voltam benne, hogy olyan ruhát kapok majd, amiben jól érzem magam. 

JÁNOSIK ZSUZSANNA

IG: @janosikzsuzsi
Mindig jó érzés valaki álmát támogatni, a jelentkezéskor is ez inspirált.  Szinte végig kísértem a márka alakulását a kezdetektől mostanáig. Szeretem, és amikor csak tehetem támogatom a magyar divatot. Viki elképzelése azzal, hogy alapdarabok készülnek egy kis csavarral pedig egyből megnyert. 

MIKÓ ANNA

IG: @miko_nusi
Éppen egy nappal azelőtt, hogy felkerült instagramra a casting felhívás, jegyezték meg, amikor szoknyába voltam, hogy olyan jól állnak ezek a nőies darabok.. Már ez felidegesített, hogy egy farmer miért ne lehetne nőies?! Így másnap csak azért is nadrágban és egy VB felsőben mentem. Többen is megdicsérték a szettet, így amikor megláttam a felhívást, úgy voltam vele, hogy ezt bárcsak több nő is érezhetné, milyen önbizalmat és komfort érzést adhat egy ruha.

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék