Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

VIVIEN

IG: @ilxved
Néhány évvel ezelőtt kezdett el igazán érdekelni a magyar divat, azóta folyamatosan kutatom a hazai tervezőket, így bukkantam rá Viki márkájára, miután egyre több általam követett emberen láttam a munkáit. Számomra hihetetlen, hogy egy egyszerű vásárlóból a márka részeseivé válhatunk, engem pedig titkon mindig is érdekelt, milyen lehet ott lenni a kamera előtt. Hatalmas megtiszteltetés, hogy kiválasztottak a fotózáshoz!

MIRTILL

IG: @mmirtill_
Nagyon tudok azonosulni Viki mondanivalójával. Úgy érzem nagyon másfelé halad a világ, örülök, hogy kiáll ezekért az értékekért. A ruhák pedig extrán jó minőségűek, öröm bennük létezni

KIARA

IG: @hersicskiara
"A kezdetek óta ismerem a márkát, Vikit már a márka megjelenése előtt követtem instagramon. Már az első poszttól kezdve odáig voltam minden egyes ruha darabért.  Az inspirációm a jelentkezésre teljes mértékben az volt, amit Viki és a márka képvisel. A nőiesség az önbecsülés, boldogság, szeretet. Hatalmas magabiztosságot és erőt tud adni egy VB ruha vagy póló."

 

VIOLA

IG: @torokviola
"Egy barátnőmön keresztül ismerkedtem mega márkával, akin egy képen láttam meg egy VIKTORIABOLLA ruhát, utánanéztem a márkának, és rögtön nagyon megtetszett az egész! Tudom magamról, hogy nem tartozom bele a divatipar “szépségideáljába”, hiszen viszonylag alacsony és egy erősebb nőies testalkat vagyok, de örülök, hogy a VIKTORIABOLLA minden nőnek szól."

DÓRA

IG: @dorianagy

Azt hiszem a VB volt az első olyan hazai márka, aki engem a fenntarthatóság és a minőség-érték felé intett. 22 éves egyetemista vagyok, aki szabadidejében légtornázik. Érdekel a világpolitika, a nyelvek, a diplomácia, a divat és a bénán romantikus könyvek, kár lenne tagadni, utóbbi a legfontosabb

 

 

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék