Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

FINAL SALE IS HERE

BOGNÁR FRIDA

IG: @fridabognar

Már rég óta figyelemmel követem Vikit és a márkát is. Hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy bepillantást nyerhettem, illetve egy kicsit én is képviselhettem a márkát. Amikor először pillantottam meg a ruhákat, szinte azonnal a magaménak éreztem őket. Pontosan olyanok, mint ahogy Viki is megfogalmazta: alapdarabok, kis csavarral. A mindennapokban is ilyen ruhadarabokat viselek a legszívesebben, így nem volt kérdés, hogy rögtön beleszerettem a ruhákba és a márkába is egyaránt.
Hobbi szinten modellkedem és sajnos volt már részem olyan fotózásokban, ahol nem tudtam magam elengedni, ellazulni mert nem olyan volt a csapat, akivel együtt dolgoztam. Na ez a fotózás szöges ellentettje volt ennek! Már az első perctől fogva úgy éreztem, mintha hosszú ideje együtt dolgoznánk. Mindenki hihetetlenül kedves és segítőkész volt, így másodpercek alatt képes voltam átadni magam a fotózás hangulatának, amiről természetesen a lányok is gondoskodtak. A fényképeken látható mosolyok és nevetések úgy gondolom tökéletesen visszaadják mindezt. Fantasztikus volt ilyen közegben dolgozni!

ZÁGONI TINA

IG: @tina.moderngoddess

Viki munkásságát még az 11Ground óta követem nyomon. Gyönyörű volt látni, ahogy beleáll a missziójába, felemeli Önmagát és megvalósítja az álmait. Az első kollekció óta örömmel vásárolok tőle, mert igazán érzem, hogy szíve-lelke benne van, és a ruháknál sokkal többet szeretne adni a VB közösségnek. Személy szerint azért áll közel hozzám az alapdarabok egy kis csavarral, mert én is így érzem magam: Egy egyszerű nő vagyok megfűszerezve a saját különlegességemmel.
Vikihez hasonlóan anya vagyok és vállalakozó nő, aki felismerte és felvállalta a képességeit, azt, amit a világnak nyújtani tud és szenvedéllyel csinálja azt.
Kiállok amellett és teszek azért, hogy a nők segítsék egymást. Hogy a női élet kihívásaiban, mint nővé válás, várandósság, szülés és anyaság elfogadással és szeretettel kísérjük egymást, hogy tudjuk a szépségekkel és nehézségekkel nem vagyunk egyedül.

SEBESZTA ZSÓFIA

IG: @zsofisebeszta

Gyermekkori álmom megvalósítására törekszem a mindennapokban, és hiszem, hogy a kitartás engem is elvezet a célomhoz, ahogy Vikit is a márka létrehozásához. Nagy örömmel telt el, hogy a részese lehetek a munkásságának és VB girl lehetek.
Nagyon szimpatikus számomra, hogy Viki a modelljeit mindennapi lányok közül választja, akik többnyire nem rendelkeznek több éves tapasztalattal. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én is a választott lányok között lehetek, és átélhetem az élményt, hogy egy rólam elnevezett ruhát képviselhetek.

BOGNÁR ANTÓNIA

IG: @antoniabognar

Ha pár szóban kellene jellemeznem magam, azt mondanám, hogy szorgalmas, kreatív, a végletekig álmodozó és odaadó. Közgazdászként végeztem, így a bankszektorban helyezkedtem el. Annak ellenére, hogy élvezem a kihívásokkal teli munkám, igyekszem minél több kreatív dolgot is csempészni mindennapjaimba, hiszen így érzem egyensúlyban/teljesnek magam. Imádok fotózni, főzni, olvasni és lakberendezni!
A legértékesebb dolog számomra a családommal töltött idő, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy minden egyes nap többre és jobbra inspirálnak, az élet minden területén.

SCHALI DÓRI

IG: @schali.dori

Szeretem kifejezni magam az öltözködéssel, sminkeléssel, írással, énekléssel és a fotózással. Én voltam az a tipikus lány a középiskolában, akit mindig kibeszéltek a háta mögött, hogy éppen milyen ruha van rajta aznap. Mindig is szerettem a színeket kombinálni és a különlegesebb fazonú ruhákat felvenni. Azokat a ruhákat, amiket mások nem mertek hordani. Persze volt mikor túlzásba estem, de azóta nagyon sokat csiszolódótt az ízlésem, és most már a kényelmes, színes, de mégis különleges darabokat keresem és részesítem előnybe. Ezért is volt nagy szerelem, mikor először találkoztam a Viki által létrehozott márkával, és az általa megálmodott ruhákkal. Minden ruhájában benne van az a csavar, amitől egyszerre lehet őket hétköznap hordani, de mégsem mondhatók hétköznapinak.

PISTÁR HANNA

IG: @pistarhanna

Mivel még fiatal vagyok nagyon sok befolyással bír rám a social media. Az ember folyamatosan őrlődik az önmagát elfogadása és a másokhoz hasonlítgatása között, ugyanúgy, ahogy az elegáns, csajos és sportos stílus vagy a színek és a monokróm között. És felemelő érzés egy olyan márkát találni, ami fenntartja a kettő közötti egyensúlyt.

MÓZES FANNI

IG: @fannimoz

Evési zavarokkal küzdöttem éveken keresztül, így a ruhák leginkább arra szolgáltak, hogy legalább minimálisan csökkentsem a testképzavaromat. Azonban 1,5 éve hatalmas mentális változáson mentem keresztül, elindultam az önszeretet és önismeret útján - amiben Viki, a VB márka és annak "lányai" is rengeteget segítettek. A mai világban, ahol a social media hatalmas nyomást helyez az emberekre, hatalmas segítség egy olyan márka, amely valódi, hétköznapi nőket mutat be és mindig pozitív üzeneteket közvetít.

VARGA SADIE

IG: @sadievrg

Annyira megörültem, amikor megláttam a felhívást, hogy újra lehet VB lánynak jelentkezni! Először elbizonytalanodtam (áhh úgysem én leszek a kiválasztott, annyi csodás lány van .. és hasonlók), majd ezeket a gondolatokat elhessegettem és rászántam magam, hogy megírjam az üzenetet. Mert mi van ha mégis... :)
Amit rólam érdemes tudni - a teljesség igénye nélkül: óvó néni vagyok és mostmár egy éve óvoda vezető is, ez a munkám, a hivatásom, az álommunkám. Hiszek abban, hogy többek között ennek is köszönhetem, hogy a mindennapi nehézségekkel könnyen birkózok meg és egy alapvetően nagyon pozitív és mosolygós nő lehetek! Így azt gondolom, hogy hűen képviselhetem a VB lány szerepet!

UZONYI KAMILLA

IG: @uzonyikamilla

Egészen kicsi koromtól fontos szerepe van a divatnak az életemben. Az, hogy most Viki és a VB márka által egy ilyen projekt részese lehetek, olyan emlék, amire mindig büszke leszek, és a szívemben fogom őrizni. 2018 óta követem a márkát, több ruhám is van már különböző kollekciókból.. de szerintem, ha az akkori énemnek elmondanám, hogy én is VB lány lettem, el sem hinné!

KOVÁCS VANDA

IG: @vandakovacs_

Az 11Ground korszak óta követem Vikit és óriási inspiráció számomra, éppen ezért a márkát is az indulása óta követem és mára már nem igazán tudok olyan kollekciót mondani, ahonnan ne lapulna egy-egy féltve őrzött darab a szekrényemben. Nagyon szeretem, hogy Viki megtalálta pontosan azt amire szükség van: letisztult, egyedi bármilyen alkalomra megállja a helyét, emellett magabiztosságot ad a mindennapokban legyen az akár egy (online)vizsga vagy egy vacsora a párommal. Ha valami, akkor az életem folyamán a divat iránti érdeklődésem nem változott, és mint egy „mentő öv” mindig ott volt nekem. Szerettem volna ezzel foglalkozni, viszont volt olyan területe az életnek, ami ennél is jobban érdekelt így leendő szakmámat tekintve nagyon messze sodródtam ettől az iránytól. Végzős fogorvostanhallgatóként a mindennapokat tekintve sokszor jelent kihívást az önkifejezés egy olyan lánynak, aki a nap nagy részében fehér köpenyt és leggingst visel, vagy a könyvtárban ülve tanul így hatalmas boldogság volt nekem ez a lehetőség, a fotózás, hogy a kollekciónak a részese lehettem.

NEUHERZ REBEKA

IG: @rebekaneuherz

19 éves vagyok és a Bécsi Egyetem kommunikációs szakán tanulok jelenleg. 10 éve táncolok, imádom a színpadot, magát az előadóművészetet, minden apró sajátosságával és épp emiatt élvezem azt is, ha fotóznak. Azért jelentkeztem a kollekció modelljei közé, hogy megmutassam: hétköznapi hercegnők léteznek szélesebb csípővel és kerek popsival is! Ezzel pedig remélem motiválni tudok másokat is, hogy elfogadják.. sőt mi több: szeressék magukat!

FALLENBÜCHEL ZITA

IG: @zitus123

Nagyjából 2 éve követem a márkát és nagyon inspirálónak tartom Viki munkásságát. Az egész márkának van egy önfeledt hangulata, ami már az elején megfogott - emiatt is mertem jelentkezni VB lánynak. Gimi óta tudom, hogy a divat világában szeretnék elhelyezkedni, tervező szeretnék majd lenni. Egyetemre készülök épp, textil szakra. Hollandia a legfőbb célom, mivel szeretnék elmélyülni a divat ipar fenntarthatóvá tételébe. Emiatt is szuper szerintem, hogy a VB márka opciót kínál minőségi ruhadarabok vásárlására, megfizethető áron.

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék