Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

DÁRIA

Viki munkásságát már rég óta követem, és egy szóval tudnám jellemezni: hitelesség. Sok-sok influencerrel lehet találkozni mostanában, de neki el is hiszem, amit mond. Több ponton is érintkezünk, anyaság, stílus, önkritika és öntudat. Személyesen is ugyanaz a benyomásom volt, mint amit elképzeltem róla, vele együttdolgozni presztízs. Így amikor szembejött velem a lehetőség, gondolkodás nélkül jelentkeztem hétköznapi nőként modellnek, de sosem gondoltam volna, hogy a szerencsések egyike lehetek. A fotózás fantasztikus hangulatú volt, egy kicsit valamennyien modellek lehettünk!

EVA

Vikit, emlékszem akkor fedeztem fel instagramon, amikor éppen babát várt, és lenyűgözött az a tisztaság és egyszerű szépség, amit képviselt. Elkezdtem követni és hamar az egyik kedvenc insta-lányommá vált. Mindig is tetszett az, amit képvisel, akar gyereknevelésről, akar lakberendezésről, akar divatról van szó. Úgy képzeltem, hogy ő az életben is olyan, mint amilyennek a szép képeken látszik. Majd jött a hir, hogy elindítja a saját ruha márkáját! Az első gondolatom az volt, hogy tutira muszáj lesz vennem tőle legalább egy dolgot, hiszem tudtam, hogy csodálatos ruhákat fog megálmodni. Néhány nappal később az is kiderült, hogy a követőin szeretné bemutatni a ruháit, mégpedig úgy, hogy nem számít neki sem az életkor, sem a magasság, sem a testsúly. Amikor ezt olvastam, úgy ereztem, hogy meg kell neki köszönnöm, hogy végre valaki gondol akár rám is, a nagyon nem tökéletes alakú és nagyon nem insta lányra. Nem haboztam sokáig, írtam nek egy üzenetet, hogy megköszönjem neki, hogy ezzel is bebizonyította, hogy pontosan olyan kedves és hiteles ember, mint amilyennek eddig gondoltam, és persze nem utolsó sorban megköszöntem neki, hogy minden lány labdába rúghat nála. Ami ezután jött, iszonyatosan meglepett! Ugyanis nem sokkal később visszaírt nekem, és megkért, hogyha van kedvem, jelentkezzek én is, hátha sikerül bejutnom. Nem volt kérdés egyből jelentkeztem, hiszen borzasztó nagy megtiszteltetés volt, hogy megkért engem. A személyes találkozóig nem is hittem el igazán, hogy nekem is sikerülhet bejutni az “ő lányai” közè... de mégis sikerült! És a következő pillanatban már azon kaptam magam, hogy ülök a sminkszékben és várom, hogy vajon melyik szépséges darabot fogom megkapni ☺️ Fantasztikus érzes, hogy részese lehettem Viki nagy álmának , vagy ahogy ő nevezi “szerelemprojektjének” megvalósulásának. Köszönöm ezt az életre szóló élményt, és köszönöm, hogy kaphattam tőletek bizalmat és önbizalmat

RÁCHEL

Az egész olyan varázslatos, talán tényleg ez a legjobb szó. Viki, a kollekció, a ruhák, a felsők, de leginkább így együtt. Mérhetetlenül kedves gesztusnak tartom Viki részéről, hogy bizalmat szavazott nekünk, hétköznapi lányoknak is. Az a sok-sok számomra nagyon fontos érték, amit Viki képvisel igazi összhangban áll a ruhadarabokkal - letisztult, elegáns, a szó legeslegjobb értelmében egyszerű, kényelmes. Ha ezek találkoznak Viki őszinte, szeretetreméltó, nyílt es kedves mivoltával, akkor abból csak valami igazán jó es értékes születhet. És ez így is történt. Köszönöm ezúton is, hogy részese lehettem.

DOROTTYA

Viki számomra egy nagyon inspiráló személyiség akinek az életről alkotott képe nagyon közel áll hozzám. Fontos számomra, hogy az amit viselek kényelmes legyen, jól és csinosnak érezzem magam benne egész nap. Így hatalmas boldogsággal töltött el, mikor Viki kiválasztott az egyik lánynak, aki elsőként viselheti és képviselheti az ő szerelem projektjét, ami pont megfelel az előbb leírt elképzeléseimhez. A fotózás egy nagyon újfajta élmény volt számomra, és igazán kivételesnek éreztem magam.

SAROLTA

Nem tartom magam se szépnek, se tökéletesnek. Nem hibátlan a mosolyom, van rajtam némi felesleg. Vannak olyan tulajdonságok, amiken tudunk változtatni és amin lehet - érdemes is dolgozni, viszont én végre kimondhatom, hogy úgy fogadtam el önmagam, ahogy vagyok! Merem vállalni a tökéletlenségeimet és ezzel szeretnék másokat is arra buzdítani, hogy ők is tegyenek így!

ÁGNES

Europa bajnok úszó vagyok, de 4 éve visszavonultam az élsporttól, azóta az M4 Sportnál és egy úszóiskolánál dolgozok. Nagyon szeretem a divatot a fotozasokat, a jó képeket, szetetem magam kiprobalni új szerepben. Viki nagyon pozitiv személyiség, mindig közel állt a szivemhez a profilja, úgy gondoltam biztos szuper ruhákat fog tervezni, és így is lett!! Amikor megtudtam, hogy én is a kiválasztott lányok között vagyok nagyon különlegesnek éreztem magam. Pont menyasszonyi ruhát mentem próbálni, és ez még extrán feldobta a napom.

VIKTÓRIA

Minden ruhában van egy kis különlegesség, amitől egy alapdarab is nem mindennapivá válik.


DALMA

Ha három szóval kellene jellemeznem magam azt mondanám, hogy makacs vagyok, kitartó és boldog. Szeretem a letisztult fazonokat, a nude színvilágot és minden olyan ruhát, ami ,,Dalmás". Amikor szembejött velem, hogy Viki pontosan ilyen stílusú ruhákat álmodott meg a saját kollekciójába, egyértelmű volt számomra, hogy nagyon szeretnék együtt dolgozni Vikivel és szívesen képviselnék egy olyan márkát, ami egyszerűen hordható, de emellett kiemel a hétköznapokból.

NOÉMI

Az vezérelt a jelentkezéskor, hogy bebizonyíthassam magamnak is, hogy pályaelhagyóként, egy teljesen új világba csöppenve is feltalálom magam. Nagy szerelmem a gasztro fotózás, így igazán izgalmas élmény volt a kamera másik oldalán állni és modellként kipróbálni magam.

CINTIA

Sajnos mindig önbizalom hiányom volt, talán már betegesen is.. Az elmúlt 2 évben azonban nagyon sokat dolgoztam magamban azon, hogy ez változzon. Sikerült lefogynom 15 kilót, teljesen átértékeltem dolgokat és belül is rengeteget változtam. De ami a legfontosabb, elfogadtam önmagam és boldog vagyok a bőrömben! Életem első bikinis fényképével jelentkeztem és borzalmasan jó érzés volt, hogy merem magam vállalni. Arról nem is beszélve, hogy Viki kiválasztott.. Hálás vagyok, hogy részt vehettem a fotózáson, azóta teljesen feltöltődtem és különlegesnek érzem magam.

MIRA

A BEMYGIRL felhívásban olvastam, hogy kortól és súlytól függetlenül várja Viki a jelentkezéseket, de egy pillanatig nem gondoltam, hogy 37 évesen tényleg kiválaszt majd. Szeretném megmutatni, hogy a 40-es évekhez közeledve is lehetünk fiatalok és hogy az élet egy nagy kaland!

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék