This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Buy for the first time with a 10% discount with the code MYFIRSTVB10!

Refund policy

Nem lett a Te méreted? Mégsem úgy áll, ahogy elképzelted? Semmi gond, egyszerűen visszajuttathatod hozzánk a ruhadarabokat!
FONTOS! A ruhákat csak abban az esetben tudjuk visszavenni, amennyiben csak próbálva voltak, viselve nem és egyik címke se lett levágva!
Sérült, koszos, esetleg mosott ruhadarabot nem áll módunkban cserélni, visszavenni.
A visszaküldésre a csomag kézhezvételétől számított 14 napig van lehetőséged.

 Showroomos átvétel esetén az első átvételi értesítő emailtől számított 14 napod van cserélni vagy elállni a rendeléstől. 

A visszaküldési igényedet kérünk, hogy minden esetben először emailben az info@viktoriabolla.com-ra jelezd felénk a visszaküldés tényét és okát. Visszaküldés esetén mindig kérjük ezt a nyilatkozatot mellékelni:
- akár emailben, akár nyomtatott verzióban.
Visszaküldésre három módon van lehetőséged:
  • egyénileg visszaküldöd a ruhadarabokat a showroom címére (címzéskor fontos, hogy a következő minta alapján add meg az adatokat, hogy a futár megtaláljon bennünket: VIKTORIABOLLA Showroom Budapest 1027 Keleti Károly utca 17 üzlethelyiség) Lehetőleg GLS-sel küldd vissza a csomagot, az eredeti csomagolásban.
  • futár rendelés - emailben az info@viktoriabolla.com-ra jelzed felénk, hogy szeretnél élni a visszaküldés lehetőségével és küldjünk mi futárt a csomagért. Ennek a díja 2200 Ft, mely a visszatérítendő összegből kerül majd levonásra.
  • személyesen - a ruhadarabokat személyesen is visszahozhatod a showroomba (Bp 1027 Keleti Károly utca 17. utcafront) nyitvatartási időben, emailes egyeztetést követően!

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are 600 Ft away from free shipping.
No more products available for purchase