Az oldal legjobban Edge, Chrome vagy Safari felületen működik.

VIKTORIABOLLA BOUTIQUE Nyitvatartás: kedd-péntek 12.00-18.00

Foglalj időpontot a VB Beauty szalonba!

ZAKAR BERNADETT

IG: @bernadettzkr

Őszintén, magammal szemben vagyok a legkritikusabb, hosszú évek óta tanulom, hogyan szeressem és fogadjam el magam maximálisan így, ahogy vagyok. A külsőségek elfogadása általában nehezebb, de én a belső tulajdonságaim miatt vívtam/vívok hatalmas harcokat magammal.
Annak ellenére, hogy sokáig próbáltam tenni ellene, még ma is sokszor megkapom azt, hogy túl érzékeny vagyok. Nagyon sokáig bántott ez a jelző – hiszen, ha először valaki meghallja, az jut eszébe róla, hogy valaki gyenge, törékeny és mindig mindenen sír. Aztán egyszer valaki azt mondta, hogy ez a fajta érzékenységem egy áldás, és azóta valóban akként tekintek rá. Megismertem az érzékenység pozitív oldalait; azt, hogy érzékeny emberként nagyon erősek a megérzéseim, intuitívabb vagyok mint mások, empatikusabb, képes vagyok mélyen átérezni a dolgokat, nagyon könnyen ráhangolódok másokra és azonnal meg tudom találni a közös pontot; és az egyik legfontosabb számomra -ami rengeteg emberből hiányzik- az alázat, ami szintén egy nagyon mélyről jövő érzés.

SZABÓ ELIZABET DIÁNA

IG: @lizke_0627

Egy álmodozó, romantikus egyetemista vagyok. Boldogsággal tölt el hogy, most már igazi VBlányként írhatom meg számotokra ezt a bemutatkozást. Megsúgom nektek hogy számomra egy igazi álom vált valóra azzal hogy Viki bizalmat szavazott nekem és részese lehetek az általa megálmodott szerelemprojektnek. Köszönöm!
Nagyon optimista pozitív ember vagyok, a szürke hétköznapok helyett én igyekszem minél színesebb napokat élni és megtalálni a mindennapokban még a legapróbb örömöt is. Úgy gondolom embernek lenni varázslatos dolog, és azt vallom, hogy minden ember önmagában véve csodálatos, hiszen a bennünk lévő szeretettel bármit képesek vagyunk elérni. Sokan azt gondolják hogy a csoda körülöttünk van, vagy épp velünk történik, pedig a csoda bennünk! Úgy érzem a Diána Pulóver tökéletesen tükrözi a személyiségemet, azt a pozitivitást, energiát, amit képviselek. Hiszem azt, hogy a pulóver viselésekor Ti is azt a szeretet, hálát, boldogságot, magabiztosságot fogjátok érezni, amit én is amikor először felvehettem. Hiszem hogy a szürke hétköznapokat színessé és különlegessé varázsolja számotokra. Kívánom hogy a pulóver viselésekor vegyétek észre a bennetek rejlő csodát és váltsátok valóra minden álmotokat.

BOLDIZSÁR LIZA

IG: @liza_boldizsar

Mindenkinek vannak hibái, mindenkinek vannak dolgok, amiket nem szeret magában. Viszont önmagunk elfogadása és szeretése nélkül nagyon nehezen lehet céljaink felé törtetni. Egy nagyon nehéz időszakon vagyok túl, ami közben rengetegszer megkérdőjeleztem önmagamat, sokszor magamat hibáztattam ok nélkül. Sok idő kellett, hogy újra megtanuljam szeretni magamat, és saját magam helyezni előtérbe. De hát itt vagyok, ragyogok, és úgy érzem túl vagyok a nehezén, innen csak feljebb és előrébb!!!:)))

BOGOS RÉKA

IG: @rekabogos

Ha röviden kellene bemutatnom magam, akkor azt mondanám, hogy örök álmodozó vagyok, aki közben nagyon is racionális és próbálja minél inkább élvezni az életet. Közgazdaságtant tanultam Bécsben és Dublinban, jelenleg egy multinacionális cégnél dolgozom és emellett marketinget hallgatok egyetemen. Azért is nehéz bemutatkozót írnom, mert én nem az az ember voltam, aki kiskora óta pontosan tudja, hogy mivel szeretne foglalkozni. Rengeteg dolog érdekel és többféle életutat is el tudok képzelni, az elképzelések pedig folyamatosan változnak és én nyitott vagyok minden lehetőségre. Az hogy VB lány lehettem valóra váltotta egy álmomat, egy napra modell is lehettem, amit korábban álmodni sem mertem volna. Never say never! :)

HORVÁTH NIKOLETT

IG: @horvathniiki

Másodéves egyetemista vagyok és újságírást tanulok. Kicsi korom óta érdekel a divat és az írás, így talán nem is olyan meglepő, hogy a későbbiekben a kettő ötvözetével szeretnék foglalkozni. Van egy blogom, ahol életmód és önelfogadás témában írok bejegyzéseket, ugyanis elég régóta foglalkoztat a mentális egészség és minden, ami ezzel kapcsolatos. Régen sokszor megkaptam, hogy nem vagyok elég jó, éppen ezért próbálok minél többet és minél hangosabban felszólalni a témában. Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk megvalósítani az álmainkat, csak hinnünk kell bennük!

ALFÖLDI ROZI

IG: @aroziy

Állatorvosként fogok végezni idén télen, de számomra a divat mindig is fontos részét képezte a mindennapjaimnak. Inspirációt és bátorságot tudok találni magam elfogadására a borúsabb napokon is és sokszor egy jól kiválasztott szettel magabiztosan tudom végigcsinálni az egész napi kihívásokat. Egy kis whippet fiú büszke és néha fáradt tulajdonosa vagyok a hétköznapokban, de ha tehetem, a természetben szellőztetem ki a fejemet egy hosszú hét után egy hatalmas sétával.

BÖHM ZSANETT

IG: @bmzsnett

Budapesten élek jelenleg a vőlegényemmel, de Pécelen nőttem fel. Jelenleg a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem - Vidékfejlesztési agrármérnök szakán vagyok Településfejlesztési szakirányú hallgató. Suli mellett hostessként dolgozom, e mellett rendszeresen modellkedem. Szeretek színpadon lenni, szerepelni, ezt a versenytáncnak köszönhetem, amit 14 évig versenyszerűen űztem. Fontos számomra az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás. Hobbim a főzés, tánc, edzés. Imádok kirándulni, utazni, új helyeket felfedezni.

Use coupon code MYFIRSTVB10 for 10% off your first order.

Kosár

Elérted az ingyenes szállítási határt! You are 60.000 Ft away from free shipping.
Nincs több elérhető termék