Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben kifizetésre került a csomag, onnantól számítva általában 3-4 napon belül megérkezik Magyarország területén belül. Ez alól a kollekciók indulása utáni 1 hét kivétel, ilyenkor a nagy mennyiségű rendelés miatt, a csomagok kiszállítása több időt vehet igénybe, de igyekszünk a leghamarabb eljuttatni ekkor is! A csomagokat a GLS szállítja házhoz.
Az előrendelések esetében, amint rendezésre került a számla, onnantól számítva 2-3 hetet kell várni. Amint elkészül az adott ruha, rögtön értesítünk és feladjuk a csomagot, vagy ha a személyes átvételt választottad, akkor egyeztetünk egy időpontot, amikor be tudsz jönni érte.
A rendelés leadásától számítva 3 munkanap áll módodra az átutalásra, utána a rendelés automatikusan törlésre kerül.
Átvételtől számítva 1 hónapig visszaküldhető a showroom címére (1024 Budapest, Keleti Károly utca 17) vagy személyesen visszahozható a rendelés, amennyiben nem volt hordva és mosva.
Minden ruhadarabunk teljes egészében Magyarországon készül és az alapanyagokat is itthon szerezzük be.
Amennyiben nem jó a méret, 1 hónapon belül visszaküldhető a 1024 Budapest, Keleti Károly utca 17, üzlethelyiség cím alá, vagy személyesen is behozható előre egyeztetett időpontban.
Igen, amennyiben a személyes átvételt választottad, előre egyeztetett időpontban a 1024 Budapest, Keleti Károly utca 17. szám alatt tudod átvenni a csomagod. A személyes átvétel előtt minden esetben időpont egyeztetés szükséges, ezzel kapcsolatban mi keresünk emailben, ahogy elkészült a csomagod.
Minden esetben emailben jelenkezünk, ahogy átvehető a csomagod. Ez általában a rendelés kiegyenlítése után maximum 1-2 munkanapot vesz igénybe. Utána pedig egy előre egyeztetett időpontban várunk téged a showroomban.
Természetesen! Minden alkalommal nagyon szívesen segítünk ebben. Az üzenetet a megjegyzés rovatban tudod megadni!
Magyarországon belül 1500 forint, külföldi szállítás esetében eltérő. Szomszédos országoknál 3500 Ft, azon túl 4500 és 7500 Ft között.
Természetesen! Személyesen tudjátok átvenni az ajándékkártyát, ami ugyancsak személyesen felhasználható előre egyeztetett időpontban a showroomban.
Sajnos nem áll módunkban egyedi rendeléseket készíteni.
Sajnos nem áll módunkban egyedi rendeléseket készíteni.